divendres, 5 de maig del 2017

INSTRUCCIONS PEL LLIURAMENT DEL VÍDEO-COREOGRAFIA

     Com bé sabeu, tota aquesta feina que heu anat fent al llarg d'aquests dies s'ha de veure reflectit en la coreografia, la qual heu de gravar mitjançant una vídeocamara, telèfon mòbil o minicàmera tipus Go-Pro. També podeu editar el vídeo amb algun dels programes que hem vist per a això, per millorar el so i afegir títols de crèdit a l'inici o al final. I finalment heu de lliurar aquest video perquè pugui ser avaluat.
     El lliurament de l'arxiu de vídeo es realitzarà mitjançant carpeta compartida des de la plataforma d'emmagatzematge de google drive d'algun dels components del grup. El nom d'aquest arxiu serà el nom i cognoms de tots els integrants del grup, així com del curs i grup al que pertanyeu.
      El format de l'arxiu de vídeo pot ser mp4, avi, mov, dvd i wmv; qualsevol altre format no serà vàlid.
      La data de lliurament del vídeo amb la coreografia serà abans de l'exposició a classe de les mateixes, és a dir, en el cas de exposar la coreografia divendres 12, cal lliurar el vídeo com a màxim el dijous 11.
      Gràcies per endavant per posar tanta il·lusió en aquest treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INSTRUCCIONS PEL LLIURAMENT DEL VÍDEO-COREOGRAFIA

     Com bé sabeu, tota aquesta feina que heu anat fent al llarg d'aquests dies s'ha de veure reflectit en la coreografia, la qual ...

EL MEU SYMBALOO