dijous, 4 de maig del 2017

CONCEPTES BÁSICS PER GRAVAR I EDITAR LA COREOGRAFIA AMB EL MÒBIL

      Des del moment en què la maduresa tecnològica dels dispositius mòbils ha arribat a tal punt que els capacita per a la generació, gestió i distribució de continguts multimèdia, la frontera que els separava dels equips especifics s'ha difuminat. Així, s'han aplicat bona part de les tecnologies ja existents i s'han generat altres de noves que aprofiten la flexibilitat i mobilitat característiques del telèfon mòbil.      Una bona captació és important per aconseguir material audiovisual que integrar en els nostres projectes, igual que seleccionar el format adequat per al seu emmagatzematge i posterior tractament digital. Així doncs, és important conèixer els diferents formats de vídeo i els programes o aplicacions d'edicion de video, per poder maquetar i presentar la coreografia en format digital.
      Açí us deixe un article d'Alex Ribelles García molt interesant per aprendre a manejar un parell de programes (VLC de Videolan i AdobePhotoshop) amb els quals poder editar els vídeos de les vostres coreografies, i amb molts consells que us ajudaran a presentar un treball excel·lent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INSTRUCCIONS PEL LLIURAMENT DEL VÍDEO-COREOGRAFIA

     Com bé sabeu, tota aquesta feina que heu anat fent al llarg d'aquests dies s'ha de veure reflectit en la coreografia, la qual ...

EL MEU SYMBALOO