dissabte, 22 d’abril del 2017

EXEMPLE DE COREOGRAFIA

     Com bé sabeu, després d'haver practicat nombroses figures en parelles, formant trios i treballant en grup, ara arriba el moment de crear una coreografia de acroesport sota un suport musical. Heu deixar fluir la vostra imaginació i creativitat per realitzar un muntatge original on empleeu figures i elements que domineu i us resulten atractius per a realitzar la coreografia.
      Açí us deixe un exemple de com fer una coreografia d'acroesport fent ús de figures senzilles (hi ha alguna més complexa), en parelles, trios i en grup.
      Fixeu-vos bé en la importància de la música a l'hora de seguir els ritmes en els enllaços entre figura i figura, així com la utilització d'elements acrobàtics (tombarelles, roda lateral, flic-flac, etc.) per a les transicions o desmuntatges de les figures .
      Espere que aquest bonic exemple us serveix d'ajuda i us motive per realitzar i crear la vostra pròpia coreografia.

                
      Us ha agradat? Doncs ara és el moment que us ajunteu amb els vostres companys del grup i posar-vos a pensar i debatre quines figures aneu a utilitzar, quina música aneu a emprar, quin paper o rol agafa cadascú de vosaltres, i la resta de detalls.
      ÀNIM I A TREBALLAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INSTRUCCIONS PEL LLIURAMENT DEL VÍDEO-COREOGRAFIA

     Com bé sabeu, tota aquesta feina que heu anat fent al llarg d'aquests dies s'ha de veure reflectit en la coreografia, la qual ...

EL MEU SYMBALOO